Design & Project

Bij branding en signing komt heel wat kijken, dat weten we als geen ander. We beheersen het complete spectrum, van design tot inkoop, uitvoering en plaatsing. Alles in één hand is wel zo voordelig. We verzorgen het ontwerp, de inkoop en productie van materialen, de montage en demontage en, als het evenement volgend jaar herhaald wordt, de opslag.

 

Meedenken

Natuurlijk is het mooi om alle materialen speciaal voor het evenement te vervaardigen, maar soms is het net zo mooi, en veel voordeliger, om standaardmateriaal te gebruiken. Wanneer het maar kan, laten we weten hoe we het budget op een slimmere en net zo mooie manier kunnen toepassen. Het voordeel van onze ervaring in sportevenementen en de kennis van evenementlocaties delen we graag met onze klanten.

 

Design

Meestal bestaat er al een huisstijl van een evenement. Dat artwork vertalen we naar toepassingen die we in en rond het evenement plaatsen: boarding, vlaggen, de omgeving van de locatie. Soms is er volledig nieuw artwork nodig. Ook daar laten we graag onze creativiteit op los. We passen alle middelen toe, ook de nieuwste – elektronische – communicatiedragers.

 

Sport en kunst

Onze designers hebben een hart voor de sport én gevoel voor kunst. Door hun ervaring met sportmarketing weten ze dat te vertalen in visuele ontwerpen de sportliefhebbers raken.

Items
  • DTP/Design
  • Overall project management
  • Last minute production
BENIEUWD GEWORDEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?