Rentable products

Communicatiedragers heeft Marvin Smart te huur in alle soorten, maten en hoeveelheden. Slimme toepassingen, voor elk event, elke uiting en elke schaal.

SMARTframe
SMARTframe

Een SmartFrame is een aluminium frame geschikt voor een doek (met pees) of harde boarding. Een standaardframe  van 250 x 100 cm of 200 x 100 cm kan door een ingenieus koppelsysteem geconstrueerd worden naar ieder denkbaar formaat.

 

Verticale SmartFrames zijn te gebruiken als dubbelzijdige informatiekolom. Als we verticaal geplaatste frames aan elkaar koppelen, ontstaat een vlakke wand waarop een doek of boarding past: een ideale achter- of scheidingswand. Horizontaal geplaatste of gekoppelde SmartFrames fungeren bijvoorbeeld als boarding, maar ook bijvoorbeeld als lage scheidingswand.

A-frames
SMARTA-frames

Boarding op een sportveld nodig? Kies dan voor onze A-frames. De frames hebben door hun driehoekige vorm een zeer stabiele basis. Ze zijn inklapbaar en makkelijk te monteren en te vervoeren. De maten zijn 250 cm x 75 cm; aan beide zijden past een harde boarding die met klittenband vastgezet wordt. De houten en de aluminium A-Frames zijn beide geschikt voor buiten. We leveren de frames met of zonder boarding, desgewenst inclusief montage en demontage.

SMARTColumn
SMARTColumn

De SmartColumn bestaat uit een houten vierkante kolom of toren van 35 cm breed, 35 cm diep en 3 meter hoog. Voor een stabiele plaatsing wordt de kolom gemonteerd in een vierkante bak van 90 x 90 cm. Als de bak in de buitenruimte wordt toegepast, is het nodig om de SmartColumn te stabiliseren, bijvoorbeeld met zandzakken. De gehele unit kan in iedere kleur worden geschilderd en worden voorzien van fullcolourprints (stickers).

INFOzuil
Wayfinding_Zuil

Bewegwijzering, aankondigingen of informatie ergens op kwijt? De dubbelzijdige Infozuilen zijn breed inzetbaar. Met de goedkope optie om full color lichtgewicht panelen er in te plaatsen, is uw event in een handomdraai duidelijk! Het formaat van 80 x 200 cm geeft een mooie ‘Look & Feel’.

BENIEUWD GEWORDEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?